Condoleance register

 Schrijf uw nagedachtenis...

Klik hier om uw nagedachtenis te schrijven
Uw naam *

Emailadres

Plaats

Bericht *

Vink aan: *

Froukje Vogelsang
Mijn zus, de oudste van vier. Je bestond mijn hele leven. Onze broer Joop was al jaren niet meer bij ons en zus Dicky is ook al gaan hemelen. Siet en ik waren de enige Vogelsang's nog en het leek, of het altijd zo zou blijven.
Maar uiteindelijk is mijn laatste strohalm van de familie ook naar andere oorden vertrokken en zal ik alleen verder moeten.
Maar zoals we zijn opgevoed, we kunnen alles, wat we willen, h Siet? Dag lieverd, je was goed zoals je was en van mij een dikke tuut voor waar je ook bent. Met een goed gevoel sluit ik af, je zusje Froukje. Ik volg je maar nog even geduld.
FV.

06-08-2018 om 10:55 uur
Gerrit Jan Kaspers
Ik herinner mij van lang geleden tot in het heden mijn Tante Sietie als een hartelijke tante waar ik vooral in mijn jeugd veel heb gelogeerd.
Je kwam dan aan in een warm bad waar niets moest en heel veel kon en ook niets te gek was.
Een fijne goedlachse vrouw met veel humor en dat tot en met de laatste keer dat ik langs ben geweest scherp en vol mooie verhalen.
Zal haar erg missen en altijd onthouden als de tante waar ik vooral in mijn jeugd veel aan te danken heb.

05-08-2018 om 15:39 uur
Henk Velda
It has been a privilege to have watched the send off of Sytske and being a part of the service on my iPad.
Sytske was like an older sister to me in my earlier years and I have great respect for her, we remained good friends from mid 1946 till today. Rest in peace my dear friend. My condolences to all her children, grandchildren and great grandchildren.

04-08-2018 om 15:20 uur
Diny & Peter
we zullen ons tante Sietie herinneren als heel lief,zacht,empathisch,enthousiast. Een hele lieve tante waar we ons altijd erg welkom voelden en die we erg zullen missen.

04-08-2018 om 09:22 uur