Condoleance register

 Schrijf uw nagedachtenis...

Klik hier om uw nagedachtenis te schrijven
Uw naam *

Emailadres

Plaats

Bericht *

Vink aan: *

Astrid Engelberts
Lieve familie van Bianca,

18 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen bij mijn sollicitatiegesprek. De klik was er meteen...tijdje heb je in Amstelveen gewerkt en vervolgens kwam je gezellig in Utrecht bij Corporate Finance werken waardoor we elkaar elke dag zagen. Ik had veel aan jou want ik kende de organisatie niet en wist niet precies wat Accountants deden. Jij hebt het mij allemaal haarfijn uitgelegd en tot op de dag van vandaag weet ik dat nog. Paar jaar later werd jij onze leidinggevende (de gastvrouwen) We hebben leuke etentjes met je gehad. Het waren altijd feestjes als jij ze georganiseerd had. Ik zal je vreselijk missen. Gelukkig hebben we met het oude team laatst nog zo'n gezellige middag mogen beleven met jou. We hebben gelachen en stiekem ook gehuild. Lieve familie, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om door te gaan zonder jullie lieve moeder, vrouw en dochter, zus). Ze heeft veel moois achter gelaten. Ze zit in mijn hart.
liefs Astrid

28-05-2018 om 10:57 uur
Jorna Barning
Lieve Bianca,

Ik heb je leren kennen tijdens onze Office Managers dagen heel wat jaartjes geleden. Het was altijd weer een feestje om naast jou te zitten. Lekker nuchter, je woordje klaar, niet lullen maar poetsen en gaan met die banaan. Ik hou ervan! Ik weet nog dat je vertelde dat je ziek was, maar het was meteen duidelijk dat jij een vechter was. Niet thuis zitten, maar lekker aan het werk. Wat heb ik veel respect voor de manier waarop jij met je ziekte om ging. Je was altijd opgewekt, altijd geïnteresseerd in een ander en je was een ontzettend harde werker. In augustus heb ik je voor de laatste keer gezien in Utrecht. Je had een sjaaltje om je hoofd wat voor mij betekende dat je weer een chemo had gehad. Je bleef zo opgewekt dat ik elke keer weer dacht jij gaat het gewoon winnen van die rotziekte. De volgende keer dat ik je zie sta je gewoon weer gezellig in het restaurant met een stoer kapsel. Groot was de schok toen ik het bericht op Bison las dat de ziekte het toch van jou gewonnen heeft. Heel onwerkelijk en oneerlijk. Wat een gemis voor de collega's, maar erger nog je laat 2 kinderen en een man achter. Wat zullen ze trots op jou geweest zijn hoe sterk je was. Ik wens jouw man en kinderen heel veel kracht om door te gaan zonder jou, maar jou kennende hou je van bovenaf wel een oogje in het zeil.
Dag lieve Bianca. Liefs Jorna

28-05-2018 om 10:22 uur
Harry en Thea Roosenburg
Bianca wat was jij een vechter. Menig mens kan daar een voorbeeld aan nemen.
Michel, Gillian en Jayden jullie kunnen trots zijn op zo'n vrouw en moeder.
Hou de komende tijd de positieve kracht van Bianca vast, dat zal jullie door de moeilijke tijd heen helpen.
Bianca we zullen je missen.
Michel, Gillian en Jayden veel sterkte de komende tijd. We houden contact.


26-05-2018 om 18:50 uur
Chimène Pernot
Wat moeilijk. Zo’n groot gemis voor zoveel mensen. Wat ben jij sterk. Je was zolang aan het vechten, en wat zijn we allemaal trots op je.

Ik wens ontzettend veel sterkte aan Michel, Gillian, Jayden en verdere familie.

In mijn gedachten ben ik bij jullie

25-05-2018 om 17:14 uur
Wilma
Zoveel jaren dat je op de dagbehandeling kwam. Zo bijzonder. Door jouw kracht en instelling was dit mogelijk. Gezin en werk waren je drijfveren.
Even in de pauze zometa of kuurtje halen. Moet kunnen toch?
Je was voor mij iemand die anders omging met ziekzijn dan menig ander patiënt.
Je was Bianca die toevallig kanker had en niet kanker die deze keer Bianca heet.
Gewoon leven en leuke dingen plannen.
Ik voel mij vereerd dat ik je mocht kennen.
Voor alle familie en vrienden wens ik jullie vele mooie herinneringen.
Wilma van de dagbehandeling. Eerst Oudenrijn en later Antonius Utrecht.

25-05-2018 om 15:42 uur
Charlene pleiter
Op dit moment is jou uitvaart en ik kan er helaas niet bij zijn, maar ingedachten ben ik bij jullie.
Lieve Bianca, we kennen elkaar al vanaf de basisschool en hebben samen van alles meegemaakt. De laatste jaren zagen we elkaar niet meer zo vaak maar hielden wel contact. 2 Juni hadden we afgesproken om weer eens bij te kletsen, helaas is dat er niet meer van gekomen. Ik hoop dat Michel en de kids kracht kunnen putten uit het feit dat jij altijd zo krachtig in het leven stond. Ik heb daar altijd veel bewondering voor gehad. Lieve Bianca, rust zacht de herinneringen zullen altijd blijven.
Veel liefs Charlene

25-05-2018 om 12:55 uur
Nienke & Rinske Kokkes
Lieve Bianca,

Heel veel liefs, we gaan je ontzettend missen.

Nienke en Rinske

25-05-2018 om 11:30 uur
Vera van Dijk
Nog steeds kan ik het niet geloven dat ik jou niet meer tegen zal komen. Zo sterk, zo strijdlustig en ineens het bericht. Ziek melden was voor jou geen optie, je bleef werken. Je was voor mij het voorbeeld van een ijzersterke vrouw. Je positiviteit straalde je naar iedereen uit.
Wat een gemis dat je er nu niet meer bent.
Rust nu maar zacht na die enorme strijd die je hebt geleverd.
Liefs, Vera

25-05-2018 om 10:37 uur
Chelsea Roosenburg
Lieve Bianca,

Rust zacht ,
Op onze verjaardag zal ik een kaarsje voor je branden ❤.

Dag sterke vrouw,
liefs Chelsea

25-05-2018 om 10:00 uur
Martha en Nico Kokkes
Lieve Bianca,
Je bent geboren onder het sterrebeeld Leeuw. En dit was heel erg op jouw van toepassing. Je was sterk en altijd vocht je voor het welzijn van Michel, Gillian en Jayden. En je vocht tegen je ziekte. Het was een lange en oneerlijke strijd. We hebben samen als gezinnen ook leuke dingen gedaan. We hebben hele goede herinneringen aan die week in de Vogezen. Die goede herinneringen zullen we vasthouden en koesteren, samen met Michel, Gillian en Jayden.
Je strijd is gestreden, rust nu maar zacht!
Martha en Nico Kokkes

25-05-2018 om 07:57 uur
Emma Neuteboom
Niet te bevatten, dat je er niet meer bent.
Je was er altijd, wat er ook speelde. Altijd bezig, altijd de handen uit de mouwen, altijd helpen.
Positief en vrolijk. Vol verhalen over je gezin waar je zo trots op was.
Er zijn geen woorden voor, je zult zo gemist worden.
Dag, lieve Bianca.

24-05-2018 om 23:13 uur
Eveline Stam
Lieve Bianca,
Zo onwerkelijk is het om te horen dat je er niet meer bent. Altijd sterk en optimistisch, zo herinner ik mij de fijne samenwerking van de afgelopen 10 jaar met jou. Je stond altijd voor iedereen klaar, met veel passie organiseerde je al in januari het kerstdiner. Thuisblijven tijdens jouw ziekte was echt geen optie want het leven ging door. Regelmatig kwam ik je tegen met een hip kort kapsel wat je altijd geweldig stond. Een stoere vrouw met aandacht voor iedereen. Soms kwam ik je tegen in een prachtige outfit en als ik je dan complimenteerde zei je: ach, ik kan hem maar beter gewoon lekker dragen. Nuchter, verantwoordlijk en betrokken maar bovenal een fijne en lieve collega die graag vertelde over haar gezin. Nu moeten ze het zonder jou doen, wat een enorm verdriet. Veel sterkte gewenst voor alle naasten en ook de collega’s op de afdeling die je elke dag zullen missen. Veel liefs, Eveline

24-05-2018 om 23:11 uur
Renate de Goeij
Lieve Bianca,
Wat ben je toch een topper. Tot het laatst toe heb je de moed erin gehouden. Ik ben blij dat we samen naar Frankrijk zijn geweest. Als ik naar de foto's kijk snap ik nog steeds niet goed dat je er niet meer bent. Dat we nooit meer even spontaan bij je langs kunnen gaan. Of even lekker appen. Dat je niet meer bij je man en kinderen bent om alles te regelen. Want als je een ding goed kunt is het dat wel. Alle herinneringen zal ik een plaatsje geven in mijn hart, zodat je altijd een beetje bij me bent. Lieve Michel, Gillian en Jayden ik hou van jullie, we gaan zorgen dat Bianca niet vergeten wordt.
Liefs Renate

24-05-2018 om 20:59 uur
Naomi de Goeij
Bianca,

Al ongeveer 10 jaar hebben onze gezinnen een sterke band. Zo sterkt dat we elkaar als familie beschouwen. In de afgelopen jaren hebben we zo wel mooie als minder mooie herinneringen gemaakt, maar ons hoogtepunt was onze laatste reis naar Frankrijk. Altijd al heb je gezegd hoe graag je met ons naar het buitenland wilden. Dit hebben wij dus ook gepland. Toen we hoorde dat je uitbehandeld was stond één ding vast: wij gaan deze reis maken! Dit hebben we gedaan met een super resultaat. We hebben ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt.
Precies één week later blies je je laatste adem uit. Misschien kunnen wij je niet zien of horen, maar je bent er altijd bij.
Ik hou van!

Naomi de Goeij

24-05-2018 om 20:21 uur
Iwan en Renate de Goeij
Lieve Bianca,

Wij herkennen je als een sterke vrouw die nooit klaagt, een goede vriendin (staat altijd voor iedereen klaar) en een prima echtgenote met schatten van kinderen. Onze band met jouw gezin was al sterk maar is door onze laatste vakantie in Frankrijk alleen maar sterker geworden. Je hebt ons nu losgelaten en een mooie herinnering gegeven. We zullen je nooit vergeten en altijd van je blijven houden. Topper!

Iwan en Renate de Goeij

24-05-2018 om 20:07 uur
Antoinette Ploegman
Lieve Bianca,

Onze samenwerking is lang geleden begonnen in het Amstelveense. Een keiharde werker, archieven en verhuizingen, jij draaide je hand er niet voor om. Spontaan, lief, collegiaal en sociaal betrokken. Na jouw vertrek naar Utrecht spraken wij elkaar regelmatig telefonisch of wij kwamen elkaar tegen op de BDO bijeenkomsten. Jij klaagde nooit over jouw ziekte, zoveel kracht en doorzettingsvermogen ik luisterde vol bewondering naar jou. Dag kanjer, ik zal je missen. Ik wens je gezin en de rest van de familie veel kracht toe.

Liefs,
Antoinette


24-05-2018 om 18:36 uur
Roel Peter Wierenga
Lieve Bianca,

Sinds ik 2 jaar geleden bij BDO ben begonnen heb ik veel met je samengewerkt.
Jij hebt me wegwijs gemaakt binnen BDO en kantoor Utrecht.
Vanaf dag 1 verbaasde ik mij over je optimisme, daadkracht en persoonlijke aandacht!
Elke dag was je aanwezig, ook als je vrij was reageerde je altijd op berichtjes. Het was nooit te merken dat je elke dag een persoonlijke strijd tegen je ziekte aan het voeren was. Heel veel respect hoe jij dagelijks in het leven stond.
Jij was altijd betrokken bij alles en wilde alles regelen. Wat zal de wereld om jou heen je missen.

Ik wens je gezin heel veel sterkte en kracht toe om nu zonder moeder en vrouw verder te gaan.
Roel Peter

24-05-2018 om 17:50 uur
Edwin en Yvonne
Lieve Bianca,

13 jaar waren we vriendinnen.
13 jaar waarin we veel hebben meegemaakt.
Leuke maar ook verdrietige momenten.

Zo oneerlijk, te jong om al te gaan......
......te kort op deze aarde,
maar onvergetelijk en van onschatbare waarde!

We gaan je ontzettend missen.

Liefs Edwin, Yvonne, Stefan en Jeffrey

24-05-2018 om 17:32 uur
Suzanne Grandia
Respect en bewondering, dat heb ik altijd voor jou en je enorme kracht gehad. Nu zit ik naar je foto te kijken en is het nog steeds zo onwerkelijk om te realiseren dat de strijd nu echt voorbij is. De strijd die je zo geweldig bent aangegaan, zonder klagen. Je stond voor iedereen klaar, dacht altijd mee en gaf altijd (vele) beetjes extra!

Dag lief mooi meis.. Je zult zo gemist worden!

Liefs, Suus

24-05-2018 om 15:17 uur
Kim Verhoef
Lieve Bianca,

Het is alweer 9,5 jaar geleden dat ik bij BDO ben komen werken en dat ik je voor het eerst zag en sprak. In die tijd is er veel gebeurd. Heel veel leuke herinneringen, maar ook de minder leuke herinneringen. De manier waarop jij in het leven stond en waarop jij omging met de tegenslagen die je keer op keer kreeg, ben je een inspiratie voor mij en vele anderen geworden. Als het maar even ging, dan gingen we samen met de meiden lunchen. Even de frustratiemomentjes van de week doornemen, gevolgd door veel gelach om de grapjes die we met elkaar maakte over de dagelijkse dingen die we hadden meegemaakt in het weekend, maar ook op kantoor. Maar ook de momenten dat we dan even stilstonden bij het leven, onze kinderen en onze families.
De kracht om door te gaan, de positiviteit die je uitstraalt, de liefde voor alles en iedereen om je heen hebben je gevormd tot een lieve collega en voor mij mijn steun en toeverlaat.
Ik ben dankbaar voor de wijze lessen, de adviezen en de geluksmomentjes die we hebben gehad.

Dag lieve kanjer, ik ga je missen!


Lieve Michel, Gillian en Jayden,

Ik heb Bianca leren kennen als een rots in de branding voor haar gezin en familie, als iemand die met trots verhalen vertelde over haar man en kinderen, als iemand die elk weekend weer langs het voetbalveld stond om jullie aan te moedigen.

Ik wens jullie als gezin en de rest van de familie heel veel kracht en sterkte toe met het verlies van jullie moeder, vrouw, dochter en zus.

Liefs Kim

24-05-2018 om 13:29 uur
Nathalie van Eijk
Lieve Bianca,

Heb je leren kennen via de Dagbehandeling (kankercentrum te Utrecht).
Heb je meerdere keren kuren gegeven veel gepraat over je gezin, werk ect.
Heb veel bewondering voor je kracht en doorzettingsvermogen hoe je bent om gegaan met je ziekte. Vond het fijn dat je toch nog naar Londen kon gaan terwijl je al zo ziek was. Eindelijk had ik je partner gezien. Ook daar denk ik veel aan, veel bewondering voor z;n kracht en steun naar jou toe. Nu wens ik hem en je kinderen veel sterkte en kracht om het grote verlies. Hopelijk heb je je rust gevonden Bianca.. Zal vaak aan je denken.

Liefs Nathalie (oncologie verpleegkundige)

24-05-2018 om 09:25 uur
Horia
Lieve Bianca,

Wat was jij een bijzondere en krachtige vrouw, ontzettend lief en altijd klaar staan voor iedereen. Heb genoten van onze samenwerking, was altijd lachen met jou.

Ik wens je gezin en alle andere familieleden heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

Rust zacht

Liefs Horia

24-05-2018 om 09:24 uur
Bianca
Lieve Bianca,

Wij hebben jou jaren geleden leren kennen bij Ria en Rob. Samen heel wat verjaardagen gevierd. Wat was je een kanjer en een sterke vrouw. Altijd positief en iedere keer ging je er weer voor. Zullen jou altijd blijven herinneren als een zeer krachtige en spontane vrouw. Rust zacht Bianca.
Wij wensen Michel, Gillian en Jayden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bianca en Henk

23-05-2018 om 21:48 uur
Maarten van Dijk
Lieve Bianca,

Ongeveer 17 jaar geleden leerden wij elkaar kennen bij CF op kantoor Utrecht. Ik kwam nog maar net kijken bij BDO. Jij kwam als ervaren kracht vanuit Amstelveen onze back-office ondersteunen. Altijd vol energie, hart voor de zaak en recht door zee. Nooit liet jij je mening afhangen van wat anderen daarvan zouden vinden, daar was je wars van. Een heerlijke eigenschap.

In die CF jaren werd je voor het eerst ziek. Maar het enige waaraan je dat merkte, was je aangepaste coupe. De energie waarmee jij doorging was ongekend. Na enkele jaren bij CF weer terug naar Amstelveen, daarna naar de core business in Utrecht. Overal waar een probleem was, was Bianca om te helpen. Van tijd tot tijd hebben we bijgepraat over van alles, waarbij jij enorm nuchter kon vertellen hoe het met je ging. Wat mij na ieder gesprek zo enorm opviel, is dat jij nooit maar dan ook nooit hebt geklaagd over je gezondheidssituatie. Veel drukker kon jij je bijvoorbeeld maken over kleine verbeterpunten van het nieuwe pand, ook daar bleek weer de enorme betrokkenheid en passie.

Ik ben heel dankbaar dat ik in het verleden met je heb mogen werken. Ik wens Michel, Gillian en Jayden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

22-05-2018 om 22:57 uur
Carla de Jong
Lieve Bianca,
10 jaar heb ik met jou mogen samenwerken op kantoor Utrecht. Daarbij was ook jouw persoonlijke situatie regelmatig onderwerp van gesprek tussen ons. Je moest jou altijd afremmen en dit lukte zeker niet altijd (of bijna nooit eigenlijk...). Jij zorgde voor alles en iedereen, op kantoor en thuis. Wat zal je door velen gemist worden. Hoe jij in het leven stond is een grote inspiratie voor mij. Rust zacht lieve Bianca! Alle kracht en sterkte gewenst voor je familie. Liefs Carla

22-05-2018 om 22:04 uur
Jeanine van Ewijk
Lieve Bianca,
Wat een lieve en krachtige vrouw ben je altijd geweest.
Woorden schieten te kort dat uitgerekend jij deze strijd moest verliezen. Het was fijn om met je samen te werken al was dat niet op hetzelfde kantoor.
Ik wens jouw gezin heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

22-05-2018 om 18:11 uur
Wessel
Lieve Bianca,
Ik herinner de week dat ik mee mocht naar de camping, de gezelligheid, de gastvrijheid en dat ik altijd welkom was, ook als je je niet zo lekker voelde.
Wessel

22-05-2018 om 17:51 uur
Maaike van der Kraan
Ook al hebben onze paden elkaar op werk niet veel gekruist, toch zag ik jou geregeld op ons kantoor in Utrecht. Ik heb altijd enorm veel bewondering gehad voor de kracht en energie die jij in goede en slechtere tijden uitstraalde. Ik kan me niet voorstellen hoe groot het verdriet van jouw familie, vrienden en directe collega’s moet zijn om jou te moeten verliezen. Vreselijk en oneerlijk. Ik wens iedereen ontzettend veel sterkte toe. Ik zal aan haar blijven denken als een prachtige sterke vrouw.

22-05-2018 om 17:50 uur
Cora Antonissen
Lieve Bianca,

wat een kracht, wat een doorzettingsvermogen, wat een mooie en bijzondere vrouw. Wat wordt jij nu al gemist.

Ik wens jouw gezin, familie en vrienden alle kracht en warmte toe om de leegte die je achterlaat te dragen.

Het was een eer om met je te mogen werken.

Rust zacht.


22-05-2018 om 15:18 uur
Sander Ploemen
In je hart wonen mensen
die daar helemaal thuis zijn
en die daar blijven wonen
ook als ze er niet meer zijn

Ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

22-05-2018 om 12:06 uur
Sabine Maaskant
Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren...

Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, mama en dochter.

22-05-2018 om 11:24 uur
Wilna van Lieburg
Het is vaak zo weinig wat een medemens te bieden heeft.
We kunnen slechts laten blijken dat we meeleven.

Gecondoleerd en sterkte met het overlijden van je lieve vrouw en jullie lieve moeder en dochter.

22-05-2018 om 10:11 uur
José Vermin
Lieve familie leden,

Wat te zeggen! Wat te doen! Wat te schrijven!

Rust zacht Bianca.

22-05-2018 om 09:26 uur
Ineke de Reuver
Beste Bianca, als collega van een ander kantoor ben ik slechts zijdelings met jou in aanraking geweest, maar ook dan voelde ik jouw energie. Andere collega's spreken altijd met bewondering over jou, over je doorzettingsvermogen en je positiviteit. Wat zal het moeilijk voor je geweest zijn dat je afscheid hebt moeten nemen van je ouders, man en vooral je kinderen. Je had hen nog zoveel te geven. Mensen als jij heeft de wereld hard nodig. Hoe onrechtvaardig moet jouw overlijden voelen voor je mensen die jou liefhebben! Ik wens hen dan ook veel sterkte toe met hun grote verlies.

22-05-2018 om 09:18 uur