Condoleance register

 Schrijf uw nagedachtenis...

Klik hier om uw nagedachtenis te schrijven
Uw naam *

Emailadres

Plaats

Bericht *

Vink aan: *

Willeke Jak-Lisman
Lieve familie, afgelopen zaterdag hoorde ik dat jullie lieve Ben helaas is overleden. Ben heb ik via mijn broer leren kennen als een fijne man met veel liefde voor familie en vrienden. Heel veel sterkte en deze man blijft voor altijd in ieders hart. Liefs, Willeke Jak-Lisman

21-04-2019 om 22:03 uur
Henk en Alie Kreeftmeijer
Ik ken u niet, mijn man Henk wel. Menig kopje koffie drinkend bij uw kleinzoon Richard in de garage. Henk vertelde thuis altijd over u, hoe u in het leven stond. Richard op zijn beurt, liet voelen hoe hij op u gesteld was, van u hield. Het was altijd tegen Henk, Opa is geweest, Opa gaat varen, een poosje weg met de boot. Gewoon de normale maar o zo kostbare dingen, waar prachtige herinneringen uit voort gekomen zijn. Er zal nog dikwijls over u, met een hart vol liefde maar ook met een traan, over u gesproken worden. En achter iedere traan schuilt uw glimlach. Sterkte voor iedereen. Liefs, Henk en Alie

17-01-2019 om 15:15 uur
Henk en Ida de Groot
Zwager Ben, jij hebt ons de liefde voor het varen bijgebracht.
Regelmatig mochten we meevaren en liet jij het sturen over aan Henk...
We mochten zelfs een week vakantie houden op jullie boot.
Bijzonder blij zijn we dat jij, samen met Janny, een keer bij ons aan boord
bent geweest,een laatste herinnering aan jou die we nooit zullen vergeten.
Vaarwel

17-01-2019 om 11:49 uur
tigo van den boomen
Uit het oog Maar niet uit mijn hart

16-01-2019 om 18:41 uur
Tom Muijen
Een herinnering
Een mooie dag varen met de familie.
Tot het weer totaal omsloeg toen we op het Ijsselmeer zaten. Door de hoge golven en de deining van de boot werden onze moeder en Cocky misselijk en was er de nodige paniek aan boord ontstaan. Ondanks deze hectische situatie wist Ben ons weer veilig thuis te brengen.
Dat was Ben geen paniek, maar handelen.
Rust zacht broer

16-01-2019 om 16:03 uur
Monique
“Bonusvader”, jij moest lachen om dat woord.
Maar jij was zeker een bonus: een mooi cadeau die in mijn moeders leven kwam. Jij maakte haar zo gelukkig en daarom ook mij.
Altijd lief, altijd belangstellend en altijd behulpzaam. De tochtjes op de boot, de etentjes, zomaar even aanwippen, op zaterdags een biertje doen in het Scheepje….
Wat zal ik je missen.
Dag lieve Ben

16-01-2019 om 12:19 uur
Nicky
De aller liefste man is niet meer. Mijn verdriet is immens.
Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.
Every day I love you more.

16-01-2019 om 10:51 uur
Joke Dekker
Ik ben een paar keer met Ben mee geweest naar de garagebox van zijn vader en heb toen ook Hr. Muijen ontmoet. Wat mij opviel was de enorme, liefdevolle band tussen vader en zoon. Daarnaast zijn zijn vriendelijkheid en gastvrijheid mij bijgebleven. Ik wil Ben & Judith en overige familieleden heel veel sterkte toewensen bij de verwerking van dit grote verlies.

15-01-2019 om 22:14 uur
Kees van Veller
Een herinnering aan mijn zwager Ben.
Ik ben sinds 1962 in de familie en heb ontzettend veel herinneringen aan jou. De heftigste is van 19-8-1972. Ik was door jou uitgenodigd om op zee naar de illegale radiozendschepen Radio Noordzee en de Veronica te varen en
ze te bekijken. Bij Radio Noordzee is dat ook gelukt. Op de terugvaart bleek het toplicht defect en ik moest jou aan het roer vervangen. Resultaat STRANDING ! met alle gevolgen van dien. Ben nu jouw persoonlijke schip is gestrand wens ik je voorgoed een goede vaart. Kees

15-01-2019 om 21:06 uur
Ria van Veller-muijen
Mijn mooiste herinnering aan jou is dat als je terug kwam van de grote vaart met b.v s.s.De Groote Beer of s.s.Nieuw Amsterdam, de hoek om kwam varen naar de kade van de Holland America line dat je door het patrijspoortje naar ons zwaaide.
Ben Ik zwaai je nu voorgoed uit en wens je goede vaart.
Je zus Ria

15-01-2019 om 20:49 uur
Robert van Gemert
Beste Papa Ben,
Ik ben een goede vriend van je zoon Ben. Jou noemde ik altijd papa Ben. Met heel veel genoegen en plezier heb ik een aantal jaren geleden met jou, Ben en je vrienden mee mogen varen van Utrecht naar Rotterdam. We hebben heel veel gelachen en lekker gegeten en gedronken. Ook zag ik je regelmatig als Ben en ik wat uit de garagebox kwamen halen. Ik heb toen met bewondering de bouwlift mogen zien die je voor Loes had neer gezet. En recent heb ik bij je een biertje mogen drinken omdat Ben wat later was. Ik ga je missen, we zijn een ondeugende man kwijt!

15-01-2019 om 19:10 uur
Conny muijen
Liefde pa , je ging kriskras door het leven , geen golf te hoog . Het water boot & varen veel varen jij achter het roer . Dat was jou passie . Lieve pa behouden vaard !

15-01-2019 om 18:51 uur